Over hivolta

Bij Hivolta geloven we niet in het standaard offreren van zonnepaneleninstallaties op basis van jaarverbruik. Elk huishouden heeft unieke behoeften en het is van cruciaal belang om deze in kaart te brengen om de best mogelijke oplossing te bieden, vooral gezien de afschaffing van de terugdraaiende teller. We houden rekening met gezinssituaties, piekverbruik, energiedelen met buren of andere eigendommen, aanwezigheid van elektrische auto's en slimme warmtepompen, enzovoort.

Hivolta service

Onze installateurs volgen voortdurend de laatste ontwikkelingen en hebben uitgebreide opleidingen gevolgd, zoals Rescert installateur, om ervoor te zorgen dat we altijd de beste oplossingen bieden voor onze klanten. Na jarenlang te hebben gewerkt in een bedrijf dat zich steeds meer richtte op groepsaankopen en standaard offertes, realiseerde de oprichter van Hivolta zich dat dit niet strookte met zijn visie op klantgerichte service.

"Daarom besloot ik Hivolta op te richten, waar we ons richten op persoonlijke benadering en op maat gemaakte oplossingen. Mijn vrouw, die een bouwmaterialenbedrijf (Bouwmaterialen Leus) heeft, is onze partner als er behoefte is aan bouwtechnische expertise en materialen. Bij Hivolta begrijpen we dat elke klant anders is en daarom komen we graag bij u langs om persoonlijk met u te spreken en een correcte offerte op maat te maken."

+5 jaar
ervaring
Plaatsing mogelijk
binnen de 2 maanden
App voor
energie­monitoring
Pricing naargelang
verbruiksprofiel

Duurzame energie voor de toekomstige generatie

Zonnepanelen zijn een fantastische technologie die talloze voordelen biedt voor onze kinderen en toekomstige generaties. Door gebruik te maken van zonne-energie verminderen we onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen en dragen we bij aan een schonere en duurzamere toekomst voor onze kinderen. 

Ons stappenplan voor een duurzame toekomst

We begeleiden onze klanten doorheen het volledige installatieproces van het ontwerp tot de service na verkoop;

  1. Situatieanalyse
  2. Offerte op maat
  3. Installatie datum ingepland 
  4. Installatie bij u thuis of bedrijf 
  5. Uitleg en instelling energiemonitoring
  6. Je installatie wordt gekeurd 
  7. We helpen je op weg met je premieaanvraag
  8. Nog vragen? We zijn altijd bereikbaar om je zo volledig mogelijk bij te staan!

Over Cedric Boone

Na het afronden van zijn opleiding Toegepaste Informatica aan de hogeschool in 2014 en een vervolgopleiding in vastgoed, afgerond in 2017, vond hij geen bevredigende carrièremogelijkheden in deze vakgebieden. Daarom besloot hij zijn passie voor technologie en automatisering te combineren met zijn interesse in de energiesector en begon te werken in de zonnepanelenindustrie.

"Ik ontdekte dat zonnepanelen niet alleen een manier zijn om elektriciteit op te wekken, maar ook een cruciale factor kunnen zijn bij het integreren van energievoorziening in een huishouden. Een goed ontworpen systeem kan bijvoorbeeld de warmtepomp aansturen, de elektrische auto opladen en de huisbatterij optimaal benutten wanneer de zon schijnt."

Een persoonlijke aanpak is belangrijk want elke verbruik situatie is anders en heeft dan ook nood aan een oplossing op maat. Bij elke aanvraag komt onze zaakvoerder dan ook persoonlijk langs om jouw situatieanalyse uit te voeren. Hij deelt met veel plezier zijn kennis en passie voor hernieuwbare energie met jou.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta