Toekomstgericht renoveren met Hivolta | renovatieproject Wetteren

Toekomstgericht renoveren met Hivolta

De bouwgrond in Vlaanderen is zo schaars als water in de sahara. Dit duwt de prijs van een stuk grond enorm de hoogte in. Heb je een locatie in gedachten dat helemaal aan je verwachtingen voldoet? De kans is groot dat je deze sneller scoort als er al een huis op staat. Deze klant in Wetteren koos prijsbewust en ging aan de slag met een renovatieproject mét oog op een duurzame toekomst. Door te kiezen voor onze holistische benadering van duurzame energie, gingen we samen aan de slag met volgende maatwerkoplossing.

Waarom sneller soms ook beter kan zijn

Bij een renovatieproject kun je ervoor kiezen om de verbouwingswerken in fases aan te pakken. Maar sommige keuzes maak je beter sneller dan later. Investeren in een duurzame toekomst bijvoorbeeld.

Door vroeg in het verbouwproces te investeren in zonnepanelen, draag je jouw (bouw)steentje bij aan een groenere planeet. Overstappen naar een groene energiebron verlaagt je CO₂-uitstoot, drukt de energiekosten in je portemonnee én betekent een onmiddellijke waardestijging van je woonst.

Technologieën evolueren aan een sneltempo. Dit is ook het geval bij zonnepanelen. Door de juiste hoek en richting te bepalen, liggen je panelen op de ideale locatie om je rendement door het dak te laten gaan. Verdien je investering dus vlot terug binnen in amper 7 à 8 jaar. Zeg dus maar dag tegen afhankelijk zijn van externe energieleveranciers en stijgende energierekeningen. Nu en in de toekomst.

 

Het oog wil ook wat

Je hebt de knoop doorgehakt en bent aan de slag gegaan met het renovatieproject van je dromen. Dan wil je natuurlijk niet dat iets zoals zonnepanelen je esthetisch totaalplaatje gaat verstoren. Voor dit project kozen we voor onze full black panelen van 410Wp. Deze passen volledig in het plaatje, gezien de keuze voor donkergekleurde dakpannen. De panelen vallen amper op en vormen een mooi geheel.

 

Dit project gaat een zonnige toekomst tegemoet

Door meteen te kiezen voor 34 full black zonnepanelen die elk 410Wp opwekken, koos deze klant resoluut voor een duurzame toekomst. Het plan is om hier later nog een thuisbatterij aan te koppelen. Deze combinatie zorgt voor het opwekken, opslaan en gebruiken van ongeveer 80% van je eigen groene energie.

Hoe kunnen we stroomverbruik en productie beter op elkaar afstemmen? Simpel, maak gebruik van de zon wanneer deze zich van zijn beste kant laat zien. Dankzij slimme sturing kun je ervoor zorgen dat apparaten die niet noodzakelijk op een vast moment moeten werken actief worden wanneer de zon schijnt. Denk hierbij aan je vaatwas of wasmachine, maar ook warmtepompen en laadpalen

Geïnspireerd door dit succesverhaal uit Wetteren?

Neem dan gerust contact met ons op voor een oplossing die past bij je specifieke situatie. Of je nu een eigenaar bent van commercieel vastgoed, een bedrijfseigenaar of een particulier, bij Hivolta staan we klaar om je te helpen de overstap te maken naar duurzame energie en jouw ecologische impact te verminderen.

Benieuwd hoe hivolta jou kan helpen voor een energieke oplossing?

Stel je vraag via WhatsApp / contactform

Lorem ipsum

Geconnecteerde laadpaal voor thuis via OCPP

Deze klant uit Destelbergen koos voor een elegant design gecombineerd met slimme technologie.

Gentse projectontwikkelaar verhoogt zijn rendement met Hivolta zonnepanelen

Gentse projectontwikkelaar verhoogt zijn rendement met Hivolta zonnepanelen.

Laat je laadpaal het uiterlijk van je woning niet bepalen

Voor deze klant hebben we gekozen voor een slimme lader van Easee.

Vastgoedkantoor kiest resoluut voor groen én Hivolta

Kijk je de laatste tijd wel eens rond je wanneer je door de straat wandelt of fietst? Zelfs als je er passeert met je - al dan niet elektrische - wagen, spot je ongetwijfeld meer zonnepanelen op de daken dan pakweg 5 jaar terug.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta