Gentse projectontwikkelaar verhoogt zijn rendement met Hivolta zonnepanelen

Hivolta zonnepanelen voor projectontwikkelaars

Als trotse partner van een Gentse projectontwikkelaar, een vooraanstaande speler in de vastgoedmarkt, zijn we verheugd om het succesverhaal van onze samenwerking te delen. Deze staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie, en het is een eer om een rol te spelen in het versterken van die missie.

Onze klant bezit en beheert diverse vastgoedactiva, waaronder een winkelpand waarvoor ze een innovatieve oplossing zochten om hun investering te maximaliseren en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk te verkleinen. In nauwe samenwerking met hun hebben we besloten om het dak van dit pand te transformeren tot een bron van duurzame energie door middel van zonne-energie.

Waarom kozen ze voor Hivolta?

Het antwoord is eenvoudig: onze reputatie als betrouwbare partner op het gebied van zonne-energieoplossingen en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ze vertrouwde op onze expertise en trackrecord in het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en professionele installaties.

Wat hebben we gedaan?

We hebben het volledige dak van het winkelpand uitgerust met 220 hoogrendementspanelen van 550Wp, waardoor het pand een krachtige energiecentrale werd. Deze panelen zijn strategisch geplaatst om maximaal zonlicht op te vangen, en dankzij geavanceerde technologieën zoals digitale meters en energiedelen kan de opgewekte energie efficiënt worden benut.

Slim & duurzaam investeren

Ze profiteren nu niet alleen van lagere energiekosten voor het pand, maar kan ook overtollige energie terugleveren aan het net of delen met andere eigendommen, waardoor de totale waarde van hun investering wordt gemaximaliseerd. Dit past perfect in hun streven naar duurzaamheid en kostenbesparing.

Analyse door experts

Maar het gaat niet alleen om het installeren van zonnepanelen. Bij Hivolta geloven we in een holistische benadering van duurzame energie. Daarom bieden we onze klanten uitgebreide diensten aan, van analyse en ontwerp tot installatie en onderhoud. We streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Geïnspireerd door dit succesverhaal?

Neem dan gerust contact met ons op voor een oplossing die past bij uw specifieke situatie. Of u nu een eigenaar bent van commercieel vastgoed, een bedrijfseigenaar of een particulier, bij Hivolta staan we klaar om u te helpen de overstap te maken naar duurzame energie en uw ecologische impact te verminderen.

Kies voor Hivolta en maak van uw panden een groenere en rendabelere investering.

Benieuwd hoe hivolta jou kan helpen voor een energieke oplossing?

Stel je vraag via WhatsApp / contactform

Lorem ipsum

Geconnecteerde laadpaal voor thuis via OCPP

Deze klant uit Destelbergen koos voor een elegant design gecombineerd met slimme technologie.

Laat je laadpaal het uiterlijk van je woning niet bepalen

Voor deze klant hebben we gekozen voor een slimme lader van Easee.

Toekomstgericht renoveren met Hivolta | renovatieproject Wetteren

De bouwgrond in Vlaanderen is zo schaars als water in de sahara. Dit duwt de prijs van een stuk grond enorm de hoogte in. Heb je een locatie in gedachten dat helemaal aan je verwachtingen voldoet? De kans is groot dat je deze sneller scoort als er al een huis op staat. Deze klant in Wetteren koos prijsbewust en ging aan de slag met een renovatieproject mét oog op een duurzame toekomst. Door te kiezen voor onze holistische benadering van duurzame energie, gingen we samen aan de slag met volgende maatwerkoplossing.

Vastgoedkantoor kiest resoluut voor groen én Hivolta

Kijk je de laatste tijd wel eens rond je wanneer je door de straat wandelt of fietst? Zelfs als je er passeert met je - al dan niet elektrische - wagen, spot je ongetwijfeld meer zonnepanelen op de daken dan pakweg 5 jaar terug.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta