Laadpalen voor bedrijven

Laadpalen voor bedrijven werken anders dan een laadpaal bij je woning.
Het is noodzakelijk dat de laadpalen van je organisatie slim worden aangestuurd in functie van de laadsnelheid.
Dit om de continuïteit van het bedrijf te garanderen en tevens de levensduur van je autobatterij te verlengen.

Interesse in laadinfrastructuur voor je bedrijf? Contacteer de experts van hivolta en we bieden met plezier een antwoord op al jouw vragen.

Inzetten op slimme laadinfrastructuur

Als je als bedrijf reeds voorzien bent van zonnepanelen is het kiezen voor laadpalen de volgende stap naar duurzaam ondernemen. Je opgewekte zonne-energie kan worden ingezet om de elektrische wagens op te laden van het personeel, klanten en/of leveranciers. Handig toch?

Slim laden heeft daarnaast een arsenaal aan voordelen waarbij het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk te besparen op je zakelijke energiekosten.

✓ Het totale verbruik van je onderneming wordt gemonitord door je laadinfrastructuur waardoor je laadcapaciteit wordt bepaald in functie van de beschikbare energiecapaciteit
✓ Geef je werknemers en bezoekers de mogelijkheid hun hybride of elektrische wagen op te laden aan een van de laadpunten op het bedrijfsterrein
✓ Je zakelijke energiekosten worden verlaagd dankzij slimme aansturing

+5 jaar
ervaring
Plaatsing binnen 2 maanden
App voor
energiemonitoring
Pricing naargelang
verbruiksprofiel

Belastingvoordeel laadinfrastructuur

Als bedrijf is het belangrijk in te zetten op groene energie en duurzame mobiliteitsoplossingen. Vandaag is het kiezen voor elektrische wagens en bijhorende laadpunten ook nog eens extra voordelig dankzij het huidige belastingvoordeel.

Voor de snelle beslissers geldt er momenteel een belastingvermindering van 30%. Vanaf 1 januari 2024 wordt dit verlaagd naar 15%.

Onze service staat centraal bij de installatie van laadpalen

hivolta belooft een totale ontzorging. In onze service zorgen we voor een uitgebreide studie op locatie (ook voor particulieren) waarbij een projectplan wordt opgesteld zodat er bij de installatie geen onverwachte problemen optreden en alles zo vlot mogelijk verloopt.

  1. Je krijgt een vast aanspreekpunt zodat je op elk moment weet wie je kan contacteren bij vragen
  2. Een expert komt langs voor een technische check-up
  3. We zorgen voor een grondige studie waarbij rekening gehouden wordt met alle variabelen die bepalend zijn voor je laadinfrastructuur
  4. Het door ons opgestelde offertevoorstel wordt samen met je organisatie besproken om zo transparant mogelijk te werk te gaan
  5. Je ontvangt een voorschotfactuur na goedkeuring
  6. Installatie wordt tot in de puntjes verzorgd door een van onze experts
  7. Je installatie wordt gekeurd en daarna krijg je de slotfactuur

Energiemonitoring met Smappee

Dankzij energiemonitoring heb je perfect zicht op jouw energieverbruik. Hierdoor kan je gerichte acties nemen om energie te besparen. Bij hivolta installeren wij de Smappee applicatie gratis op al jouw toestellen.

Nog vragen over laadinfrastructuur voor je bedrijf?

Stel je vraag via WhatsApp of onze contactpagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta