Een stap naar duurzame mobiliteit

Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt in de bedrijfswereld. Bedrijven zoeken naar manieren om hun impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten en medewerkers. Bedrijven kunnen er niet meer rond, binnen enkele jaren zal de vertrouwde diesel enkel nog te zien zijn op oldtimer beurzen. Steeds meer werknemers maken de overstap naar elektrische voertuigen vanwege de voordelen op het gebied van kostenbesparing en milieuvriendelijkheid. Door laadpalen op het bedrijfsterrein te hebben, geeft een bedrijf blijk van betrokkenheid bij duurzaam transport en zorgt het voor gemak voor medewerkers die elektrische voertuigen gebruiken. Dit kan de tevredenheid van medewerkers vergroten en een positieve invloed hebben op retentie en werving van talent.

    +5 jaar
    ervaring
    Plaatsing mogelijk
    binnen de 2 maanden
    App voor
    energiemonitoring
    Pricing naargelang
    verbruiksprofiel

    Laadpalen en zonnepanelen voor duurzame mobiliteit

    De combinatie van zonnepanelen en laadpalen kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Door de opgewekte zonne-energie te gebruiken om uw elektrische voertuigen op te laden, vermindert u ook de kosten van brandstof of het gebruik van openbare laadstations. Hoewel de initiële investering voor zonnepanelen en laadpalen een factor is, kunnen de besparingen binnen de 5 jaar de investering rechtvaardigen en daarna dus een positief rendement opleveren.

        Benieuwd hoe hivolta u kan helpen?

        Vul onderstaand fomulier in en wij beantwoorden uw vraag binenn de 2 werkdagen.

        Belastingvermindering op laadpalen nog tot 2024

        Wil je nog genieten van een fiscaal voordeel op de installatie van een laadpaal voor thuis? Stel dat dan niet te lang meer uit. Alle laadpalen die voor 31 augustus 2024 worden geïnstalleerd, hebben namelijk nog recht op een belastingvermindering

        Bereken de kostprijs van jouw laadpaal thuis

        Ontdek de kost voor de installatie van een thuislaadpaal met Hivolta's calculator. Eenvoudig, snel & efficiënt. Krijg nu gratis advies!

        Bereken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor een optimaal rendement

        Op 1 minuut gratis jouw volledige rendementsberekeding! Vul je gegevens zo nauwkeurig mogelijk in, in onze calculator hieronder en we sturen je een rapport op maat.

        Nieuwsbrief

        Schrijf je in voor onze maandelijkse
        nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

        © 2024 hivolta