Bereken de kostprijs van jouw laadpaal thuis

Ontdek de kosten voor jouw ideale laadoplossing thuis in enkele klikken met onze calculator.

Een eigen laadpaal verhoogt niet alleen het gemak en de efficiëntie van elektrisch rijden, maar kan ook significant bijdragen aan uw energiebesparing op lange termijn. Met onze intuïtieve laadpalen calculator krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijke kosten voor een laadoplossing op maat, thuis of voor uw bedrijf. Ontdek hoe eenvoudig het is om een stap vooruit te zetten in duurzame mobiliteit, met slechts enkele klikken.

 

Hoe het werkt

De installatiekost van een laadpaal is afhankelijk van tal van factoren. Zo wordt er in de eerste plaats rekening gehouden met de  technische eigenschappen van  je huidige energie-installatie en de plaats waar je een laadpaal wil laten installeren. Daarnaast komen laadpalen ook met verschillende opties. We hebben voor jou een klein overzicht gemaakt van de factoren die het meest doorwegen in het kostenplaatje. Op basis van een zestal simpele vragen kunnen we je een inschatting geven van welke investering jouw ideale laadpaal met zich mee zou brengen. Concreet werkt het dus zo:

  • Voer je gegevens in: Begin met het invoeren van basisinformatie over jouw elektrische installatie en de gewenste installatieplaats.
  • Personaliseer je opties: Kies je voorkeuren voor laadsnelheid en installatie.
  • Ontvang jouw persoonlijke schatting: Krijg direct een geschatte prijs, op maat van jouw situatie.
  • Akkoord met de prijsinschatting? Kom rechtstreeks in contact met onze adviseur voor de volgende stappen in het installatieproces.

Maak een afspraak voor advies op maat

Twijfel je aan bepaalde specificaties of zit je met een specifieke situatie in jouw thuisnetwerk?  Bij Hivolta begrijpen we dat elke situatie uniek is. Klik op de knop hieronder en plan rechtstreeks een afspraak in met onze adviseur voor gratis en vrijblijvend advies op maat. Onze expert komt op gewenst moment bij je langs en zal je niet alleen informeren over de technische kant van de zaak, maar begeleidt je ook graag door de voordelen en het nut van alle waaruit je kan kiezen bij het laten installeren van een laadpaal.

Belastingvermindering op laadpalen nog tot 31 augustus 2024

Wil je nog genieten van een fiscaal voordeel op de installatie van een laadpaal voor thuis? Stel dat dan niet te lang meer uit. Alle laadpalen die voor 31 augustus 2024 worden geïnstalleerd, hebben namelijk nog recht op een belastingvermindering

Bereken hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor een optimaal rendement

Op 2 minuten gratis jouw volledige rendementsberekeding! Vul je gegevens zo nauwkeurig mogelijk in, in onze calculator hieronder en we sturen je een rapport op maat. Daarnaast kom je zo ook te weten wat een investering in zonnepanelen je op lange termijn oplevert in rendement.

Beste laadpaal voor thuis met zonnepanelen

Ontdek de ideale laadpaal voor thuis met zonnepanelen. En krijg extra tips over laadvermogen, aansluitingen, prijzen en geavanceerde functies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta