Zonnepanelen met thuisbatterij

Ga voor zekerheid en bespaar op je energierekening door je zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij. Bij hivolta bieden we verschillende opties voor zonnepanelen met thuisbatterijen. Onze energie-experts adviseren jou graag over de mogelijkheden en berekenen voor jou de terugverdientijd. 

Kies voor duurzame energie en ontdek de voordelen van zonnepanelen met een thuisbatterij. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

Ontdek
onze merken

Waarom kiezen voor zonnepanelen met thuisbatterij

De combinatie met thuisbatterij heeft tal van voordelen voor je gezin en woning;
 

 1. Zekerheid en comfort
  De combinatie zonnepanelen met thuisbatterijen zorgt ervoor dat je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet doordat je de overdag opgewekte energie gewoon ‘s avonds kan gebruiken wanneer de zon niet schijnt.
   
 2. Je woning is meer waard
  Een duurzame energieoplossing laat de waarde van je huis stijgen doordat de installatie een gunstig effect heeft op je EPC-waarde.
   
 3. Verlaag je capaciteitstarief
  Met een slimme aansturing van je batterij kan je ervoor zorgen dat de piek wordt verlaagd, zodat je niet extra gaat betalen.
   
 4. Optie backup-circuit
  Is er een bepaalde elektriciteitskring die steeds stroom moet aangeleverd krijgen, dus ook bij een stroompanne? Contacteer ons en bekijk de opties voor noodstroom.

 

Bovendien krijg je dankzij onze optionele energiemonitoringssystemen een concreet beeld van jouw energieverbruik en kan je nog meer besparen op jouw energierekening.

+5j ervaring
Snelle plaatsing (2 maand)
Enerigiemonitoring
Correcte prijs

Optionele slimme energiemonitoring en -sturing met Smappee

Dankzij energiemonitoring krijg je perfect zicht op jouw energieverbruik van jouw specifieke apparaten. Hierdoor kan je gerichte acties ondernemen om te besparen op energie. Een goed voorbeeld is het slim aansturen van je laadpaal. Bij hivolta installeren wij indien gewenst de Smappee-applicatie op al jouw toestellen, om zo meer inzicht te krijgen op jouw energieverbuik. 

Benieuwd hoe energiemonitoring in zijn werk gaat?

Ontdek het in onze gratis demo.

[:swvar:text:237:]

Terugverdientijd installatie zonnepanelen met batterij

Overweeg je om zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij? Dan maak je een slimme keuze. De combinatie van zonnepanelen met een thuisbatterij kan de terugverdientijd aanzienlijk versnellen. 

Een hivolta-zonnepanelensysteem zonder thuisbatterij heeft een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar. Je verhoogt verder de capaciteit van je zelfconsumptie waardoor je onafhankelijker wordt van het net. Ga voor comfort en kies voor een duurzame energieoplossing van hivolta.

Vragen over een pv-installatie met batterij?

Stel je vraag via WhatsApp / contactform

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta