Zonnepanelen laten plaatsen?
Ga voor extra rendement met batterij.

hivolta is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen.

Met onze expertise, innovatieve oplossingen en betrouwbare service is hivolta de partner bij uitstek voor iedereen die wil investeren in groene energie.

Haal meer uit de zon met hivolta

Hivolta biedt een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, zowel voor woningen als voor bedrijven.

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen bieden een duurzame oplossing om je energierekening te verlagen. De installatie  wordt persoonlijk berekend zodat deze beantwoordt aan de elektriciteitsbehoefte van je gezin en woning.

Thuisbatterijen

Met een thuisbatterij van hivolta optimaliseer je het rendement van je zonnepanelen, monitor je het verbruik en verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Ga voor zekerheid met een batterij van hivolta.

Laadpalen

Met hivolta-laadpalen laad je je voertuig snel en efficiënt op, met load balancing en slimme sturing, wat resulteert in optimale benutting van je zonne energie en een minimale belasting op je capaciteitstarief. op brandstofkosten en je energierekening. Daarnaast draag je bij aan het milieu door te kiezen voor een duurzame oplossing.

De voordelen van hivolta

Plaatsing binnen 2 maanden
RESCert-gecertificeerd installateur (5 jaar ervaring)
Energiemonitoring via applicatie
Correcte prijs

Laadpaal prijscalculator

Ontdek de kosten voor jouw ideale laadoplossing thuis in enkele klikken met onze calculator.

Onze zonnige klanten

Ontdek wat onze klanten vonden van hun aankoop en de hivolta service.

Origineel wilden we geen zonnepanelen ons dak, we dachten dat dit de schoonheid van onze woning zou wegnemen. De oriëntatie van het dak was niet ideaal en er was niet voldoende plaats door de aanwezige dakkapellen. Bedankt hivolta om persoonlijk langs te komen voor een oplossing op maat! 

Familie Nauwelaerts
Destelbergen

Ik contacteerde Hivolta voor een offerte. Nadat Cedric bij mij thuis een analyse had gedaan had ik het gevoel dat mijn installatie in goede handen was. De offerte was correct en nog voor de zomermaanden was mijn installatie klaar. Ik had wat stress voor de aanvraag van de premies maar ook hier hielpen ze mij voor alles in orde te brengen waarvoor dank! 

Familie De Geyndt
Aalst

Ons bedrijf was de laatste jaren serieus aan het groeien geslaan. Om deze groei aan te houden namen we dan ook enkele sales profielen aan die buitendienst doen. Hiervoor bestelde ik enkele elektrische wagens. Voor de laadpalen bij ons op het bedrijf vroeg ik enkele offertes aan, hivolta was na onze vergelijking de beste keuze. Onze sales hebben nu elk hun laadpaal en kunnen hun nu ook gewoon focussen op wat er telt, klanten binnen halen!

Bedrijf point2line
Erpe-Mere

Over hivolta

Bij hivolta bieden we onze klanten duurzame energieoplossingen aan tegen een eerlijke prijs. We streven ernaar om binnen de twee maanden na de bestelling de installatie te voltooien zodat onze klanten optimaal kunnen genieten van de zon.

 1. Persoonlijk begeleiding
  We begeleiden onze klanten bij elke stap van het proces: van het ontwerp tot de installatie, het onderhoud van de installatie, de premieaanvraag en service na verkoop. 
   
 2. Maatwerk
  Om jouw installatie tot een goed einde te brengen, kijken we naar alle belangrijke factoren gaande van de oriëntatie van je woning of bedrijf tot het specifieke verbruikspatroon. Zo zorgen we ervoor dat je installatie rendeert binnen de kortst mogelijke termijn.
   
 3. Duurzaam & betrouwbaar
  We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van de best mogelijke duurzame energieoplossingen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Ontdek
onze merken

Zonnepanelen reinigen: wanneer, hoe en waarom?

Wist je dat je zonnepanelen minder rendement opleveren wanneer deze onder een laag stof of vuil zitten? Dat is wel het laatste wat je wil van je investering, toch? Tijd om de mouwen op te stropen en die panelen weer te laten blinken. Het beste tijdstip om je zonnepanelen onder handen te nemen is de maand april. Ideale timing dus om enkele tips en tricks te delen.

Terugverdientijd van thuisbatterijen in 2024: rendabel of niet?

Zet met een thuisbatterij een extra stap richting zelfvoorziening. Je energierekening zal er nog rooskleuriger uitzien en je hoeft je geen zorgen te maken over veranderingen als capaciteitstarieven bijvoorbeeld

Belastingvermindering op laadpalen nog tot 31 augustus 2024

Wil je nog genieten van een fiscaal voordeel op de installatie van een laadpaal voor thuis? Stel dat dan niet te lang meer uit. Alle laadpalen die voor 31 augustus 2024 worden geïnstalleerd, hebben namelijk nog recht op een belastingvermindering

Ons stappenplan voor een duurzame toekomst

We begeleiden onze klanten doorheen het volledige installatieproces van het ontwerp tot de service na verkoop;

 1. Situatieanalyse
 2. Offerte op maat
 3. Installatie datum ingepland 
 4. Installatie bij u thuis of bedrijf 
 5. Uitleg en instelling energiemonitoring
 6. Je installatie wordt gekeurd 
 7. We helpen je op weg met je premieaanvraag
 8. Nog vragen? We zijn altijd bereikbaar om je zo volledig mogelijk bij te staan!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse
nieuwsbrief en blijf op de hoogte …

© 2023 hivolta